Forele mīklā ar omleti

Forele mīklā ar omleti

Lai pagatavotu pildījumu, no sakultai olai pievienojiet krējumu, samalcinātas krevetes, zaļumus, pistācijas un safrānu. Kārtīgi samaisiet un no šīs masas izcepiet omleti. Gatavo omleti satiniet ruletītē un lieciet uz foreles, kuru ietiniet mīklā. Virsu ieziediet ar sviestu un cepiet 20 min 250 oC. Pasniedziet uz šķīvja, apberiet ar pistācijām, garnējiet ar dārzeņiem un aplejiet ar mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...