Mīdijas alus mīklā

Mīdijas alus mīklā

Lai pagatavotu mīklu, miltus sajauciet ar alu, olām un sāli, līdz veidojas viendabīga masa. Mīdijas apberiet ar sāli, apviļājiet miltos un mīklā un cepiet eļļā līdz zeltainam brūnumam. Tad lieciet uz salvetes, lai notekas liekie tauki. Pasniedziet ar konservētiem augļiem un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
leldish
ļoti,ļoti garšīgi. tik mīklai liku klāt vairāk miltus, savādāk ļoti šķidra sanāk.
26.01.2008. plkst. 12:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Pirmais Vislatvijas repmūzikas maratons „Prove It”

10. jūlijā klubā „Indigo” norisināsies repa maratons „Prove It”, kas
kļūs par nozīmīgu latviešu repa izpildītāju satikšanās vietu un īstiem
svētkiem visiem šīs mūzikas...