Krevešu frī

Krevešu frī

Pienam pievienojiet olas un sāli un kārtīgi samaisiet. Krevetes apviļājiet šajā maisījumā un tad miltos. Apberiet ar sāli un atkal apviļājiet piena maisījumā un rīvmaizē. Krevetes apcepiet eļļā. Pēc tam tās izlieciet uz salātu lapām, dekorējiet ar olīvēm un citronu un pasniedziet ar kečupu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
цукфывфыв
http://combatz.biz/recept/
26.01.2014. plkst. 03:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...