Kalmāri krējuma mērcē

Kalmāri krējuma mērcē

Notīriet kalmārus, sagrieziet tos salmiņos, apberiet ar sāli, apviļājiet miltos un apcepiet. Sīpolus sagrieziet salmiņos, apcepiet eļļā, pēc 5 min apberiet ar miltiem un maisot cepiet vēl 5-7 min. Tad sajauciet ar kalmāriem. Lai pagatavotu mērci, 1 ēd.k. miltu apcepiet eļļā, sajauciet ar krējumu un kārtīgi samaisiet. Kalmārus un sīpolu masu aplejiet ar mērci, uzlieciet vāku un sautējiet 5 min. Kāpostu sadaliet pa ziediņiem un novāriet. Kalmārus pasniedziet kopā ar puķkāpostu un apberiet ar pētersīļiem. Dekorējiet ar tomātiem un olīvēm.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nēēsmu ēdusi bet izkatās ļoti garšīgi.. :)
21.08.2007. plkst. 12:04
Jūras veltes man vienmēr garšojušas ,
21.08.2007. plkst. 07:55
neesmu gan kalmāru cienītājs , bet liekas jauka uzkoda .,
29.07.2007. plkst. 13:11

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Jānis Stībelis pabeidzis "Secret Mission" un dāvina to saviem draugiem un atbalstītājiem

J.Stībelis vēlas sveikt visus savus draugus, fanus un atbalstītājus, tādēļ ikvienam ir unikāla iespēja lejupielādēt dziedātāja jauno albumu viņa interneta mājas lapā www.jaystever.com. ...