Uzkoda no krabjiem ar baltvīnu

Uzkoda no krabjiem ar baltvīnu

Krabjus apcepiet daļā eļļas. Pēc tam pielejiet vīnu, pievienojiet timiānu, lauru lapas, sāli un piparus un vāriet uz lēnas uguns 15 min. Tad krabjus izņemiet no buljona un to izkāsiet. Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet atlikušajā eļļā, sajauciet ar buljonu un vāriet, līdz mērce sabiezē. Krabjus pasniedziet karstus uz šķīvja. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...