Uzkoda no ceptiem kalmāriem

Uzkoda no ceptiem kalmāriem

Sīpolus sagrieziet gredzenos un apcepiet eļļā. Pievienojiet salmiņos sagrieztus kalmārus, apberiet ar sāli un pipariem un apcepiet 5 min. Pasniedziet karstus un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Pirmizrāde bērniem „Jūras Kaķis” Latvijas 1. Rokkafejnīcā

18. jūlijā plkst. 10.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcā (mazajā muzikantā) notiks pirmizrāde bērniem „Jūras Kaķis”. ...