Cepts kalmārs ar vīnu

Cepts kalmārs ar vīnu

Kalmāru sagrieziet šķēlītēs, aplejiet ar vīnu un sojas mērci, apberiet ar ingveru un cukuru un noturiet 6 stundas. Tad kalmārus izņemiet no marinādes, apžāvējiet un eļļā izcepiet. Pasniedziet dekorētus ar zļumiem.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāru pagaidām vēl neesmu iecienījusi .
16.08.2007. plkst. 07:46
nelgas
Ir ļoti precīzi jāzin laiks, cik ilgi jācep tas kalmārs, bet te nav norādīts. Vai tiešām 30 minūtes??? Un kas ir pagatavošanas laiks? Cits ņergājas pusstundu, cits sagriež 2 minūtēs. Man lūdzu precīzu cepšanas laiku un temperatūru!!! Dievinu kalmārus!
06.07.2007. plkst. 09:43
man kalmārs arī ne visai ;';';';
06.07.2007. plkst. 09:17
AAA
Superīgs paēdiens
06.07.2007. plkst. 07:37
kaa man negarsho kalmaars...iipashi ja slikti pagatavo
05.07.2007. plkst. 23:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

THE HAPPY ENDINGS (Austrālija – rock/ alternative/ pop) klubā "Depo"



THE HAPPY ENDINGS
(Austrālija – rock/ alternative/ pop)

4 pieredzējušu mūziķu izveidota grupa. 2008. gadā izdotā albuma sakarā viņiem
prognozē daudzsološu nākotni. Viņu...