Pildītās olas

Pildītās olas

1. Krevetes notīriet, pievienojiet sāli un piparus un aplejiet ar izspiestu citrona sulu (no visa citrona). Maisot apcepiet eļļā 5 min. Aplejiet ar heresu, uzkarsējiet un atdzesējiet. 2. Olīves sagrieziet gredzentiņos. 3. Olas pārgrieziet uz pusēm, izņemiet dzeltenumus un sajauciet tos ar eļļu un ķiplokiem. Pievienojiet sāli, piparus un samaisiet. 4. Olas pildiet ar šo masu. Pa virsu lieciet krevetes un dekorējiet ar olīvem, dillēm un kaperiem. Pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
annamax
bet kur palika 6 ed.karotes salda krejuma?Ko ar to dara?
10.11.2007. plkst. 21:35
Pildītas olas man garšo tikai ar olu dzeltenumu!
05.10.2007. plkst. 19:13
Skaisti
16.09.2007. plkst. 10:35
...gardi!!!!
12.09.2007. plkst. 13:53
ņammītes labas ,
29.08.2007. plkst. 10:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Lielākais Igaunijas alus festivāls ÕLLESUMMER pulcēs starptautiskas zvaigznes no rietumiem un austrumiem

No 2. līdz 6. jūlijam Tallinas Dziesmu svētku estrādē 15.-to jubileju atzīmēs alus festivāls Õllesummer, kurā kā galvenie mākslinieki uzstāsies Anglijas lielākā jaunā rokzvaigzne...