Pildītās olas

Pildītās olas

1. Krevetes notīriet, pievienojiet sāli un piparus un aplejiet ar izspiestu citrona sulu (no visa citrona). Maisot apcepiet eļļā 5 min. Aplejiet ar heresu, uzkarsējiet un atdzesējiet. 2. Olīves sagrieziet gredzentiņos. 3. Olas pārgrieziet uz pusēm, izņemiet dzeltenumus un sajauciet tos ar eļļu un ķiplokiem. Pievienojiet sāli, piparus un samaisiet. 4. Olas pildiet ar šo masu. Pa virsu lieciet krevetes un dekorējiet ar olīvem, dillēm un kaperiem. Pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
annamax
bet kur palika 6 ed.karotes salda krejuma?Ko ar to dara?
10.11.2007. plkst. 21:35
Pildītas olas man garšo tikai ar olu dzeltenumu!
05.10.2007. plkst. 19:13
Skaisti
16.09.2007. plkst. 10:35
...gardi!!!!
12.09.2007. plkst. 13:53
ņammītes labas ,
29.08.2007. plkst. 10:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....