Pildītās olas

Pildītās olas

1. Krevetes notīriet, pievienojiet sāli un piparus un aplejiet ar izspiestu citrona sulu (no visa citrona). Maisot apcepiet eļļā 5 min. Aplejiet ar heresu, uzkarsējiet un atdzesējiet. 2. Olīves sagrieziet gredzentiņos. 3. Olas pārgrieziet uz pusēm, izņemiet dzeltenumus un sajauciet tos ar eļļu un ķiplokiem. Pievienojiet sāli, piparus un samaisiet. 4. Olas pildiet ar šo masu. Pa virsu lieciet krevetes un dekorējiet ar olīvem, dillēm un kaperiem. Pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
annamax
bet kur palika 6 ed.karotes salda krejuma?Ko ar to dara?
10.11.2007. plkst. 21:35
Pildītas olas man garšo tikai ar olu dzeltenumu!
05.10.2007. plkst. 19:13
Skaisti
16.09.2007. plkst. 10:35
...gardi!!!!
12.09.2007. plkst. 13:53
ņammītes labas ,
29.08.2007. plkst. 10:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...