Ķirbis ar krevetēm

Ķirbis ar krevetēm

Ķirbi sagrieziet salmiņos. Vāriet karstā ūdenī, līdz tas ir pusgatavs, un tad lieciet sietā, ļaujot atdzist. Krevetes sasmalciniet un 2-3 min vāriet. Atdzisušās krevetes notīriet. Lokus un ingveru apcepiet eļļā. Pievienojiet ķirbi, krevetes un sāli. Sautējiet uz lēnas uguns 2 min. Pasniedziet ar zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
garām ejošā
krevetes ir garneles :P
04.10.2007. plkst. 16:12
KAs ir krevetes? neesmu nogaršojusi!
16.09.2007. plkst. 10:36
dievinu krevetes
14.07.2007. plkst. 20:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...