Ķirbis ar krevetēm

Ķirbis ar krevetēm

Ķirbi sagrieziet salmiņos. Vāriet karstā ūdenī, līdz tas ir pusgatavs, un tad lieciet sietā, ļaujot atdzist. Krevetes sasmalciniet un 2-3 min vāriet. Atdzisušās krevetes notīriet. Lokus un ingveru apcepiet eļļā. Pievienojiet ķirbi, krevetes un sāli. Sautējiet uz lēnas uguns 2 min. Pasniedziet ar zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
garām ejošā
krevetes ir garneles :P
04.10.2007. plkst. 16:12
KAs ir krevetes? neesmu nogaršojusi!
16.09.2007. plkst. 10:36
dievinu krevetes
14.07.2007. plkst. 20:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...