Omārs majonēzē

Omārs majonēzē

Atdaliet omāru mīkstumu no cietās daļas. Atlieciet dažus gabaliņus dekorēšanai. Sakuliet saldo krējumu. Olas dzeltenumu sajauciet ar sāli, cukuru, majonēzi, izspiestu citrona sulu (1 ēd.k.) un sakulto saldo krējumu. Šai mērei pievienojiet kaperus un konjaku. Salātu lapas nomazgājiet un izklājiet ar tām šķīvi. Uz tām lieciet omārus un aplejiet ar mērci. Dekorējiet ar zaļumiem un atliktajiem omāru gabaliņiem.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mango
wow.man garsho omaars.
03.08.2009. plkst. 16:05
jā gribu nogaršot omāru!
16.09.2007. plkst. 10:41
nekas īpašs
22.08.2007. plkst. 15:07
dikti garshiigs ir omaars
14.07.2007. plkst. 20:50
mmmm, omaaru neesmu eedusi, buus jaapameegina
08.07.2007. plkst. 14:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Izstāde par Baigo gadu Latvijas vēsturē apskatāma Cēsu pilsētas domē

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs piedāvā ceļojošo izstādi „Baigais gads”. Izstāde sniedz vispārēju priekšstatu par tajā laikā piedzīvoto, atspoguļo visu Baigā gada notikumu gaitu:...