Omārs majonēzē

Omārs majonēzē

Atdaliet omāru mīkstumu no cietās daļas. Atlieciet dažus gabaliņus dekorēšanai. Sakuliet saldo krējumu. Olas dzeltenumu sajauciet ar sāli, cukuru, majonēzi, izspiestu citrona sulu (1 ēd.k.) un sakulto saldo krējumu. Šai mērei pievienojiet kaperus un konjaku. Salātu lapas nomazgājiet un izklājiet ar tām šķīvi. Uz tām lieciet omārus un aplejiet ar mērci. Dekorējiet ar zaļumiem un atliktajiem omāru gabaliņiem.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mango
wow.man garsho omaars.
03.08.2009. plkst. 16:05
jā gribu nogaršot omāru!
16.09.2007. plkst. 10:41
nekas īpašs
22.08.2007. plkst. 15:07
dikti garshiigs ir omaars
14.07.2007. plkst. 20:50
mmmm, omaaru neesmu eedusi, buus jaapameegina
08.07.2007. plkst. 14:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....