Omārs majonēzē

Omārs majonēzē

Atdaliet omāru mīkstumu no cietās daļas. Atlieciet dažus gabaliņus dekorēšanai. Sakuliet saldo krējumu. Olas dzeltenumu sajauciet ar sāli, cukuru, majonēzi, izspiestu citrona sulu (1 ēd.k.) un sakulto saldo krējumu. Šai mērei pievienojiet kaperus un konjaku. Salātu lapas nomazgājiet un izklājiet ar tām šķīvi. Uz tām lieciet omārus un aplejiet ar mērci. Dekorējiet ar zaļumiem un atliktajiem omāru gabaliņiem.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mango
wow.man garsho omaars.
03.08.2009. plkst. 16:05
jā gribu nogaršot omāru!
16.09.2007. plkst. 10:41
nekas īpašs
22.08.2007. plkst. 15:07
dikti garshiigs ir omaars
14.07.2007. plkst. 20:50
mmmm, omaaru neesmu eedusi, buus jaapameegina
08.07.2007. plkst. 14:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

Jauns Leonarda Koena DVD

Leģendārais kanādiešu dziesminieks Leonards Koens izdevis savu pirmo DVD – “Live in London” ar koncerta ierakstu, kas fiksēts 2008. gada vasarā Londonas 02 arēnā. Pērnvasar sniegtā...