Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Briežgaļas pastēte ar anšovu mērci

Sastāvdaļas:
Atkaulo brieža gaļu,kaulus liek verdošā ūdenī,
noputo,pievieno garšsaknes,sāli, piparus,
kadiķogas,vāra aptuveni 2 stundas.Gaļu noloba no kauliem,pieliek ķiplokus, samaļ , pieliek sviestu,buljonu, kurā vārījas gaļa,
saputo viendabīgā masā,liek truciņos,atdzesē ledusskapī.Pasniedz kā pastēti ,klāt var pasniegt majonēzes-anšovu mērci.
Var izmantot jebkuru meža gaļu,,cik vien iespējams izmantoju arī kaulus, vērtīgs buljons.

Pagatavošana: (laiks: 2 minūtes)

Pagatavošana:2,5 stundas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Jauna CD dziesmu izlase “Uzliec kaut ko bērniem!”

Turpinot sēriju “Uzliec kaut ko…” ir nācis klajā arī pirmais specializētais izdevums “Uzliec kaut ko bērniem!”. Tā ir jautra, saulaina un izklaidējoša dziesmu izlase visai ģimenei....