Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Pildītas kartupeļu kotletes

Sastāvdaļas:
3 glāzes vārītu kartupeļu masas,
olas dzeltenums,
sāls,
4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes,
rīvmaize,
taukvielas,
pildijumam:200 g biezpiena,
(vai puscietā siera),
ķimenes,
ēdamkarote miltu.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Kartupeļus novāra un sastampā,

tad masai pievieno olas dzeltenumu,

sāli,

miltus un visu samaisa,

masu liek uz miltaina dēļa,

izveido ruleti,

ko sagriež porciju gabalos,

Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,

tad veido iegarenas kotletes,

apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās

no abām pusēm,

līdz kotletes kļūst zeltainas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Dirty Deal Teatro izrādes janvāra pirmajā pusē

Jauno gadu „Dirty Deal Teatro” sāk ar Latvijas kultūras koledžas studentes Lindas Kāpas diplomdarba izrādi „Aiz slēgtām durvīm”,  pēc  Žana Pola Sartra lugas motīviem....