Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Pildītas kartupeļu kotletes

Sastāvdaļas:
3 glāzes vārītu kartupeļu masas,
olas dzeltenums,
sāls,
4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes,
rīvmaize,
taukvielas,
pildijumam:200 g biezpiena,
(vai puscietā siera),
ķimenes,
ēdamkarote miltu.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Kartupeļus novāra un sastampā,

tad masai pievieno olas dzeltenumu,

sāli,

miltus un visu samaisa,

masu liek uz miltaina dēļa,

izveido ruleti,

ko sagriež porciju gabalos,

Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,

tad veido iegarenas kotletes,

apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās

no abām pusēm,

līdz kotletes kļūst zeltainas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

SIGUR ROS apbur Rīgas publiku

22. augustā notika Sigur Ros koncerts, no kura koncerta apmeklētāji neizgāja vienaldzīgi – grupa spēja apburt ikvienu, kurš ļāvās mūzikas valdzinājumam. ...