Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts siers

krievijas vai holandes siers, vai suluguņi
eļļa

Pannā ielej daudz eļļas un riktīgi sakarsē. Sieru sagriež pabiezās šķēlēs (~ 0,5 cm). Sieru liek labi skarsētā eļļā un cep no abām pusēm uz lielas uguns. Apgriež, kad sieram apcepusies garoziņa.
* var izmantot arī apkaltušu sieru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Dizains LV

Izstādes DIZAINS LV mērķis ir Latvijas dizaina popularizēšana, sabiedrību izglītošana un dizaina vides aktivizēšana. Rādīt labākos produktus, kas šobrīd ir mūsu dizaina spožākie...