Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ceptas siermaizītes apviļātas olā

baltmaize
sviests
rīvēts siers
1 ola
piens

Maizi apsmērē ar sviestu no abām pusēm. Uz vienas puses like sarīvētu sieru, kam jau piesista 1 ola.
Atsevišķā traukā sakuļ pāris tējkarotes piena ar vienu olu. Siermaizi apviļā sakultajā olā, liek uz pannas cepties. Apcep no abām pusēm, virsū vāks nav jāliek. Sāk cept ar to pusi, kur maizei siers virsū. Uz pannas vēlama eļļas kārtiņa. Jo karstāka panna, jo labāk.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
minkaans
tiešām garšīgi . ^^
15.06.2013. plkst. 18:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....