Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-29

Ar malto gaļu pildīti tomāti

4 lieli tomāti
1 neliels sīpols
1 speķa šķēle
100-200 g maltās gaļas
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ola
malti melnie pipari
1/2 gl. buljona
pētersīļu zaļumi
1 ēdamk. tomātu biezeņa
2 ēdamk. skāba krējuma
sāls

Speķi sagriež un apcep , iztecējušos taukos apcep sasmalcinātu sīpolu , pievieno malto gaļu , apcep un atdzesē.
Masai pievieno rīvmaizi, olu , sāli, piparus , sasmalcinātus pētersīļus , samīca mīklu , sapilda tomātos , uzliek virsiņas.
Veidnē vai ugunsdrošā traukā uzkarsē buljonu , pievieno no tomātiem izņemto mīkstumu , tomātu biezeni.Mērcē saliek pildītos tomātus un izsautē.
Pirms pasniegšanas mērcei pieliek krējumu.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Ceturtdien sākas biļešu tirdzniecība uz Madonnas koncertu Tallinā

Koncertaģentūra "FBI" informē: šoceturtdien, 5. martā, plkst. 10.00 sākas biļešu tirdzniecība uz vienīgo Madonnas koncertu Baltijā, kas norisināsies 4. augustā vairāk nekā 70...