Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-29

Ar malto gaļu pildīti tomāti

4 lieli tomāti
1 neliels sīpols
1 speķa šķēle
100-200 g maltās gaļas
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ola
malti melnie pipari
1/2 gl. buljona
pētersīļu zaļumi
1 ēdamk. tomātu biezeņa
2 ēdamk. skāba krējuma
sāls

Speķi sagriež un apcep , iztecējušos taukos apcep sasmalcinātu sīpolu , pievieno malto gaļu , apcep un atdzesē.
Masai pievieno rīvmaizi, olu , sāli, piparus , sasmalcinātus pētersīļus , samīca mīklu , sapilda tomātos , uzliek virsiņas.
Veidnē vai ugunsdrošā traukā uzkarsē buljonu , pievieno no tomātiem izņemto mīkstumu , tomātu biezeni.Mērcē saliek pildītos tomātus un izsautē.
Pirms pasniegšanas mērcei pieliek krējumu.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Iznācis Dabas koncertzāles otrais albums

Klajā nācis Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un viņu domubiedru projekta “Dabas koncertzāle” jaunais ambientās mūzikas albums “Hydropsyche instabilis”....