Lasītāju receptes

meistars2 2009-09-17

Sacepta cūkas mēle lauku sviestiņā, ar sulīgām tomātu šķēlītēm un gardo mocarella sieru .

Diviem ēdājiem !

1 liellopa mēle
1 iepakojums mocarella siers ( picai)
svaiga timiāna zariņš
svaigas dilles
svaigs bazliks
mājās pagatavots sviests 150g
2 nogatavināti lieli tomāti
Follijs

Novāriet mēli, ievietojiet aukstā ūdenī un notīriet no ādas.
Sagrieziet mēli 1cm biezās šķēlītes, tāpat sagrieziet mocarella un tomātus. No follija veidojiet iegarenas laiviņas, kur izkārtojiet mēli, tomātu, bazilika lapiņu, sieru kārtās gareniski, pāri pārlejiet izkausētu lauku sviestiņu un virsū liekat mazliet svaiga timiāna, mazliet var paliet olīveļļu, ievietojiet cepeškršnī un 10-15min karsējiet 200-220 grādos.
Kā labu piedevu pie šī ēdiena var pasniegt follijā ceptus kartupelīšus ar sviestiņu un ķiplokiem !

Ļoti laba karstā uzkoda pie piparu degvīna ;)
Lai garšo ;)

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lukrecijs
Nu ja. Mēle jau laikam kādam jau ir bijusi mutē . Nu kā tā var.
10.05.2014. plkst. 08:38
egle
Tā arī nesapratu-cūkas mēle vai liellopa?Vienā vietā raksta vienu,otrā-pavisam ko citu...
29.01.2010. plkst. 11:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Filips Kirkorovs 25 gadu laikā 25. reizi Latvijā

13. martā, savas 25 gadu karjeras laikā, 25. reizi Latvijā viesojās viena no Krievijas skandalozākajām popzvaigznēm – Filips Kirkorovs. Šoreiz mākslinieks nebija viens, viņam līdzi gan...