Lasītāju receptes
meistars2 2009-09-17
Sacepta cūkas mēle lauku sviestiņā, ar sulīgām tomātu šķēlītēm un gardo mocarella sieru .
Diviem ēdājiem !
1 liellopa mēle
1 iepakojums mocarella siers ( picai)
svaiga timiāna zariņš
svaigas dilles
svaigs bazliks
mājās pagatavots sviests 150g
2 nogatavināti lieli tomāti
Follijs
Novāriet mēli, ievietojiet aukstā ūdenī un notīriet no ādas.
Sagrieziet mēli 1cm biezās šķēlītes, tāpat sagrieziet mocarella un tomātus. No follija veidojiet iegarenas laiviņas, kur izkārtojiet mēli, tomātu, bazilika lapiņu, sieru kārtās gareniski, pāri pārlejiet izkausētu lauku sviestiņu un virsū liekat mazliet svaiga timiāna, mazliet var paliet olīveļļu, ievietojiet cepeškršnī un 10-15min karsējiet 200-220 grādos.
Kā labu piedevu pie šī ēdiena var pasniegt follijā ceptus kartupelīšus ar sviestiņu un ķiplokiem !
Ļoti laba karstā uzkoda pie piparu degvīna ;)
Lai garšo ;)
10.05.2014. plkst. 08:38
29.01.2010. plkst. 11:36