Cepta paprika

Cepta paprika

Papriku sagrieziet 4 daļās un atdaliet sēklas. Anšovus sasmalciniet ar dakšiņu. Tomātus un ķiplokus sagrieziet daiviņās. Lieciet papriku ar miziņu uz pannas, kas ieziesta ar olīveļļu. Uz katra gabaliņa lieciet ķiploku, 1/2 tējk. anšovu biezeni, sviestu un tomātus. Apberiet ar sāli un pipariem un apšļakstiet ar eļļu. Cepiet 200 oC 20 min. Pasniedziet uz šķivja un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es domāju, ka arī bez "apšļakstīšanas ar eļļu" arī sanāks gardi :D mmm!
05.12.2008. plkst. 13:39

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

“MELO-M” + “BONEY M” = “DADDY COOL”

Čellu rokgrupa “Melo-M” laiž klajā sadarbībā ar savulaik ļoti populārās disko mūzikas grupas “Boney M” dalībnieci Meiziju Viljamsu tapušo dziesmas “Daddy Cool” jaunu versiju....