Olu ligzdiņas

Olu ligzdiņas

Maizei nogrieziet garozu un ar glāzītes palīdzību veidojiet aplīšus. To vidū veidojiet iedobi un apcepiet eļļā, līdz maize kļūst kraukšķīga. Olu dzeltenumus atdaliet no baltumiem. Baltumiem pievienojiet sāli un piparus un sakuliet. Sakultos baltumus lieciet uz grauzdiņiem, veidojiet tajos iedobi un lieciet dzeltenumu. Sagatavotās olu "ligzdiņas" lieciet uz pannas, apberiet ar sieru un cepiet cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet apbērtas ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Līga
Vēl viens interesants veids, kā pagatavot ceptu olu. :) Paldies par recepti!
01.05.2013. plkst. 20:57
Katrīna
Garšīgi
20.12.2008. plkst. 09:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Hita “APOLOGIZE” radītāji “ONEREPUBLIC” izdod albumu

Savu debijas albumu “Dreaming Out Loud” nupat izdevusi amerikāņu rokgrupa “OneRepublic”, kas slavas zenītā nonāca, pateicoties pašlaik topu virsotnēs esošajam Timbaland producētajam hitam “Apologize”....