Pikantie šašliki

Pikantie šašliki

Kartupeļus, kāpostus un vistas fileju izvāriet (katru atsevišķi). Kartupeļus sagrieziet kubiņos, papriku - gabaliņos, bet cukini un vistas fileju - šķēlītēs. Kāpostu sadaliet pa ziediņiem. Sagatavotās sastāvdaļas un tomātus pa kārtām lieciet uz kociņa, sasāliet un sapiparojiet un apcepiet eļļā. Lai pagatavotu mērci, gurķus sarīvējiet, sajauciet ar ķiplokiem, dillēm, krējumu, sāli un pipariem un samaisiet. Pasniedziet uz salātu lapām. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Būs jānomēģina!!
07.08.2007. plkst. 21:45
pa īstam pikanti .
07.08.2007. plkst. 19:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....