Bumbiņas ar parmezāna sieru

Bumbiņas ar parmezāna sieru

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un kārtīgi sakuliet. Sajauciet ar rīvētu sieru, papriku, sāli un muskatriekstu un samaisiet. Pagatavoto masu ņemiet ar tējkaroti un apviļājiet rīvmaizē, veidojot nelielas bumbiņas. Cepiet eļļā līdz zeltainam brūnumam. Uz šķīvja lieciet bumbiņas, uzduriet katru uz zobentiņa un pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Izskataas apeteliigi...un pie alinja vispaar- pasaka!:)
26.08.2008. plkst. 22:47
Paldies šādas mājas lapas izgudrotājam! Šo es noteikti pamēģināšu! Man tik ļoti garšo siers un šis ir tik elegants sieru bumbiņu pasniegšanas veids! Apetelīgi arī!
24.04.2008. plkst. 16:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Jūrmalā notiek devītais bērnu horeogrāfijas festivāls „Arabeska 2009”

Ar Jūrmalas pilsētas domes un Dzintaru koncertzāles atbalstu jau devīto gadu Jūrmalā norisināsies bērnu un jauniešu deju konkurss „Arabeska 2009”. Šo festivālu-konkursu organizē...