Viltoti šampinjoni

Viltoti šampinjoni

Šampinjonus nomazgājiet, atdaliet kātiņus un sasmalciniet. Olas sarīvējiet. Kātiņus un sīpolus apcepiet sviestā un atdzesējiet. Pievienojiet olas, zaļumus, Tobasko mērci, sāli un piparus, kārtīgi samaisiet un ar šo masu pildiet cepurītes. Lieciet tās uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, apberiet ar sieru un cepiet cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Lieciet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ne viltotais, bet pildītais šampinjons!
17.07.2007. plkst. 13:32

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Kopīgu albumu izdos Elīna Garanča un Anna Ņetrebko

Februārī mūzikas izdevniecības “Deutsche Grammophon” apgādā klajā nāks latviešu mecosoprāna Elīnas Garančas un Krievijā dzimušā soprāna Annas Ņetrebko albums ar Vinčenco...