Plūmes bekonā

Plūmes bekonā

Plūmes aplejiet ar portvīnu un dažas stundas marinējiet, ik pa laikam apmaisot. Pēc tam plūmes ietiniet plūmes un sastipriniet ar zobentiņu. Lieciet uz pannas un cepiet 3 min lielā kartumā. Plūmes pasniedziet karstas un dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nu Vigato!!! :D:D nekasies, ielaist drukas kljuudu ir cilveeciigi :)
07.04.2008. plkst. 17:49
Plūmes ietiniet plūmes ??? ,
22.11.2007. plkst. 11:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Atklās Dziesmu svētkiem veltītu izstādi

4.aprīlī plkst. 16.00 Gulbenes Vēstures un mākslas muzejā notiks jaunas izstādes atklāšana. Šoreiz to piedāvās TLMS „Sagša”, kas veidojusi izstādi „Vispārējo Dziesmu un deju...