Plūmes bekonā

Plūmes bekonā

Plūmes aplejiet ar portvīnu un dažas stundas marinējiet, ik pa laikam apmaisot. Pēc tam plūmes ietiniet plūmes un sastipriniet ar zobentiņu. Lieciet uz pannas un cepiet 3 min lielā kartumā. Plūmes pasniedziet karstas un dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nu Vigato!!! :D:D nekasies, ielaist drukas kljuudu ir cilveeciigi :)
07.04.2008. plkst. 17:49
Plūmes ietiniet plūmes ??? ,
22.11.2007. plkst. 11:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Noskaties Lienes Šomases pirmo videoklipu “Jauna diena”

No 22. maija jaunajā “Mūzikas video” kanālā ir skatāms dziedātājas Lienes Šomases pirmais oficiālais video klips dziesmai “Jauna diena”. Klipa režisors ir pieredzējušais mūzikas...