Liellopu gaļa ar ķiploku mērci

Liellopu gaļa ar ķiploku mērci

Gaļu sagrieziet gabaliņos un sīpolus sasmalciniet salmiņos. Gaļu ieziediet ar sāli, pievienojiet ingveru, sajauciet ar sīpoliem, pievienojiet vīnu, samaisiet un marinējiet 1 stundu. Tad gaļu vāriet, līdz tā ir gatava, atdzesējiet, sagrieziet šķēlītēs un apcepiet. Pasniedziet aplietu ar ķiploku mērci un apbērtu ar sezama sēklām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Ausekļa Baukšķenieka gleznu izstāde „Mājās un ārpus mājas” Cēsu Izstāžu namā

Ceturtdien, 9.oktobrī plkst.17.00 Cēsu Izstāžu namā tiks atklāta Ausekļa Baukšķenieka „Mājās un ārpus mājas”. Izstādes atklāšanas dienā ieeja bez maksas....