Liellopu gaļa ķīniešu gaumē

Liellopu gaļa ķīniešu gaumē

Liellopu gaļu notīriet no plēvēm, sagrieziet šķēlītēs 3 mm biezumā, ieziediet ar pipariem, apcepiet eļļā un lieciet traukā. Sīpolus nomizojiet, sasmalciniet un apcepiet eļļā, kurā cepāt liellopu gaļu. Pievienojiet šņabi, sojas mērci un ūdeni un maisot sautējiet 3-5 min. Šādi pagatavotos sīpolus sajauciet ar gaļu un samaisiet. Pasniedziet apbērtu ar zaļumiem. Gaļu pasniegt karstu vai aukstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Morisejs izdod labākās dziesmas un gatavo jaunu albumu

Angļu dziedātājs Morisejs, 80.gadu grupas “The Smiths” līderis, apkopojis savas 20 gadu ilgās solo karjeras labākās dziesmas jaunākajā izlasē “Greatest Hits” un strādā pie jauna studijas ieraksta....