Pankūkas ar langustu

Pankūkas ar langustu

1. Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet, sajauciet ar siltu pienu un maisot vāriet 5 min. Pievienojiet sāli un piparus. 2. Langustu astu mīkstumu rupji sagrieziet. Vārītas olas un lociņus sagrieziet. Sajauciet ar zivs mīkstumu, olām, sīpoliem un mērci. 3. Sakuliet visas sastāvdaļas, kas domātas pankūkām, izņemot eļļu. Pēc tam pievienojiet eļļu un samaisiet. 4. Cepiet pankūkas no vienas puses līdz zeltainam brūnumam. 5. Lieciet ēd.k. pildījuma no langusta uz neapceptās puses un salokiet konvertītē. Lieciet pankūkas ar šuvi uz leju ar eļļu ieziestā formā, apberiet ar sieru un cepiet 10-15 min 240 oC. Pasniedziet karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Kāpēc jāpāriet uz vasaras laiku?

Naktī uz svētdienu, 30.martā plkst. 3.00, Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, kad pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu....