Dažādas karstās uzkodas

Uzkodas ar šķiņķi

Uzkodas ar šķiņķi

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 8 personām

Uzkodas no olām un pastētes

Uzkodas no olām un pastētes

Paredzēts 2 personām

Uzkoda no sautēta vēža

Uzkoda no sautēta vēža

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Uzkoda no kārtainās maizītes

Uzkoda no kārtainās maizītes

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 20 personām

Uzkodas no baklažāniem

Uzkodas no baklažāniem

Baklažānus sagrieziet aplīšos, sasāliet un noturiet 30 min. Tomātus sagrieziet aplīšos un ķiplokus sasmalciniet. Uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, lieciet baklažānus un uz tiem lieciet
Uzkoda krievu gaumē

Uzkoda krievu gaumē

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

"Jāņodziņa"

"Jāņodziņa"

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 2 personām

"Bezdelīgas ligzdiņa"

"Bezdelīgas ligzdiņa" (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sacepums no šampinjoniem

Sacepums no šampinjoniem

Paredzēts 5 personām

Sacepums no sēnēm un šķiņķa

Sacepums no sēnēm un šķiņķa (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Cepti cīsiņi ar sieru

Cepti cīsiņi ar sieru

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cepta desa

Cepta desa

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Ceptas sēnes ar olām

Ceptas sēnes ar olām

Paredzēts 2 personām

Sēnes viltotas ar biezpienu

Sēnes viltotas ar biezpienu

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 10 personām

Sēnes viltotas ar vistu

Sēnes viltotas ar vistu

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Viltotās sēnes

Viltotās sēnes

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 12 personām

Sēnes savā sulā ar riekstiem

Sēnes savā sulā ar riekstiem

Paredzēts 6 personām

Sēņu ikri

Sēņu ikri

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 5 personām

Sēņu uzkoda uz maizes

Sēņu uzkoda uz maizes

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 5 personām

Karstās uzkodas uz zobentiņa

Karstās uzkodas uz zobentiņa

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Daiņa Lesiņa keramikas izstāde Kāpnes

Raksturojot Daiņa Lesiņa radošo veikumu keramikas jomā, jāuzsver, ka viņa darināto priekšmetu primārā funkcija nav lietojamība, bet gan to spēja raisīt skatītājos emocijas, vēlmes,...