Kraukšķīgie zivju pirkstiņi

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Un ja nu zandarta zivju pirkstiņi - tad pavisam gardi un kraukšķīgi sanāk ,
23.10.2007. plkst. 12:26
ari pacinās pērkamie ļoti labie, ipaši Vici pikantie- tādi ar garšvielām super!
23.10.2007. plkst. 08:37

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgmus uz Mielavs un Pārcēlāji koncertiem" noslēgusies

Sveiks, latviešu mūzikas cienītāj!Mielavs un Pārcēlāji pagarina koncertturneju un dodas priecēt savus atbalstītājus lielākajās Latvijas pilsētās.Ja arī Tu vēlies lieliski pavadīt...