Kraukšķīgie zivju pirkstiņi

Kraukšķīgie zivju pirkstiņi

Vienam citronam norīvējiet miziņu un izspiediet sulu. Zandarta fileju sagrieziet strēmelītēs, ieziediet ar sāli, apšļakstiet ar izspiesto citrona sulu un eļļu, apberiet ar 1 ēd.k. zaļumu un marinējiet 30 min. Olas sakuliet ar 1 ēd.k. ūdens un šajā masā izmērcējiet pārslas. Zivi izņemiet no marinādes, apžāvējiet, apviļājiet miltos un sakultajā olām ar pārslām. Šādi sagatavotos zivju pirkstiņus lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet cepeškrāsnī 200 oC līdz zeltainam brūnumam. Lai pagatavotu mērci, majonēzi sajauciet ar rīvēto citrona miziņu un zaļumiem. Pasniedziet karstus, dekorētus ar citronu un zaļumiem. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Un ja nu zandarta zivju pirkstiņi - tad pavisam gardi un kraukšķīgi sanāk ,
23.10.2007. plkst. 12:26
ari pacinās pērkamie ļoti labie, ipaši Vici pikantie- tādi ar garšvielām super!
23.10.2007. plkst. 08:37

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Warner Bros. izdod filmas “The Dark Knight” mūzikas albumu

Īsi pirms jaunās Betmena filmas “The Dark Knight pirmizrādes Latvijā, mūzikas izdevniecības “Warner Bros.” apgādā klajā nāks filmas oriģinālmūzikas albums....