Menca sacepta ar sieru

Menca sacepta ar sieru

Fileju sagrieziet gabaliņos un kopā ar sīpoliem samaliet gaļas mašīnā. Pie masas pievienojiet sieru, eļļu un sāli un kārtīgi samaisiet. Lieciet masu cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet cepeškrāsnī, līdz ir gatavs. Tad, kad forma būs atdzisusi, zivju masu izlieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....