Laša suflē

Laša suflē

Fileju sagrieziet gabaliņos un noturiet ledusskapī 45 min. Pēc tam lasi ar mikseri sakuliet kopā ar olas baltumu. Turpinot kult, pievienojiet saldo krējumu, līdz veidojas viendabīga masa. Apberiet ar sāli, pipariem un muskatriekstu. Ar zivs masu pildiet formiņas, apsedziet ar foliju un lieciet dziļākā formā ar karstu ūdeni. Cepiet 120 oC 45-50 min. Gatavo suflē dekorējiet ar zaļumiem un ikriem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Oi
Semga ir Lasis! Ja kas.. :)
27.08.2008. plkst. 17:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...