Laša suflē

Laša suflē

Fileju sagrieziet gabaliņos un noturiet ledusskapī 45 min. Pēc tam lasi ar mikseri sakuliet kopā ar olas baltumu. Turpinot kult, pievienojiet saldo krējumu, līdz veidojas viendabīga masa. Apberiet ar sāli, pipariem un muskatriekstu. Ar zivs masu pildiet formiņas, apsedziet ar foliju un lieciet dziļākā formā ar karstu ūdeni. Cepiet 120 oC 45-50 min. Gatavo suflē dekorējiet ar zaļumiem un ikriem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Oi
Semga ir Lasis! Ja kas.. :)
27.08.2008. plkst. 17:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Starptautiska izstāde „Zīmes tautas lietišķajā mākslā”

Laikā no 2009.gada 18. jūnija līdz 16. augustam Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra sadarbībā ar Latviešu tautas mākslas savienību un valsts aģentūru „Latvijas...