Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Siļķe kažokā

Sastāvdaļas:
100-200 g siļķes filejas
2 palieli skābēti vai marinēti gurķi
2 vārīti burkāni
2-3 vārīti kartupeļi
2-3 vārītas olas
1 liels sīpols
2-3 vārītas bietes
1 - 2 paciņas Provansas majonēzes

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Visas sastāvdaļas sagatavo kā parasti - burnānus un kartupeļus novāra un sagriež smalkos kubiņos, tāpat smalki sagriež skābētos gurķus, sīpolu un olas. Bietes novāra un sarīvē uz rupjās rīves.

Kārtojumu sāk ar siļķi, jo tā tiek likta kažokā:)

pēc tam pārkaisa sīpolu, majonēzi, kartupeļus, majonēzi, burkānus, majonēzi, bietes, majonēzi un pa virsu kā pēdējo kārtu sasmalcinātas olas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Latvijas mākslas klasika Dr. Gunta Belēviča kolekcija

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2008.gada 7.septembra līdz 5.oktobrim būs skatāma izstāde Latvijas mākslas...