Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem

Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem

Olas aplejiet ar siltu ūdeni un vāriet 15 min. Ūdeni nolejiet un olas atdzesējiet. Nolobiet. Siļķei atdaliet galvu, spuras un ādu. Mīkstumu atbrīvojiet no asakām un sasmalciniet kopā ar sīpoliem. Olas pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Sasmalcinātajai siļķes masai pievienojiet sasmalcinātus olu dzeltenumus, sviestu, daļu majonēzes un sakuliet. Olu pusītes pildiet ar pildījumu. Olas pasniedziet uz šķīvja, pa virsu lejiet majonēzi un apberiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es
kā tas ir sakult?
21.04.2008. plkst. 22:45
šitās esmu iemīļojusi .
07.08.2007. plkst. 08:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” koncertēs Bodenzē Festivālā

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” un kora galvenais diriģents Māris Sirmais 18. maijā devušies uz Vāciju, lai piedalītos 21. Starptautiskajā Bodenzē Festivālā, kas šogad no 8. maija...