Pildītas olas

Pildītas olas

Olas cieti novāriet, notīriet, pārgrieziet uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Tos sasmalciniet un sajauciet ar sinepēm un sviestu, līdz veidojas viendabīga masa. Semgu sagrieziet šķēlītēs, uz katras šķēlītes lieciet sarkanos un melnos ikrus un satiniet ruletītēs. Olu pusītēs lieciet pagatavoto pildījumu un pa virsu lieciet ruletītes. Pasniedziet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem, sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Latvijā viesojas britu „jazz – funk” grupa „Shakatak”

Grupas „Shakatak” 28. gadu pastāvēšanas laikā šī bija pirmā reize, kad britu „jazz - funk” grupa viesojās Latvijā.

Grupas koncerts notika 11. martā Kongresu namā....