Pildītās olas

Pildītās olas

Karstā sālsūdenī vāriet olas 12-15 min un tad atdzesējiet aukstā ūdenī. Notīriet. Pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Sasmalciniet dzeltenumus un sajauciet tos ar mērci, sāli, pipariem, dillēm, pētersīļiem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Pildiet masu olās. Dekorējiet ar kaperiem, lasi un lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Grupa Vaidava pabeidz sava pirmā albuma ierakstu!

Leģendārā latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupa Vaidava tikko pabeigusi darbu pie sava pirmā studijas albuma, kuram dots nosaukums “Tu būsi vēl” un kura iznākšana plānota šī gada...