Olas no biezpiena

Olas no biezpiena

Fileju sasmalciniet un sajauciet ar krējumu, eļļu, biezpienu un sieru. No pagatavotās masas veidojiet oliņas, lieciet uz šķīvja, kas izklāts ar salātu lapām, aplejiet ar majonēzi un apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ta jau labak nopirkt siļķi, biezpienu, krējumu un izvarīt kartupeļus un noņamāt!!! gan jau vēders ņems pretī aŗi, tad kad nebus saviļātas , tādās neizskatīgās olās!
23.01.2008. plkst. 18:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....