Olas no biezpiena

Olas no biezpiena

Fileju sasmalciniet un sajauciet ar krējumu, eļļu, biezpienu un sieru. No pagatavotās masas veidojiet oliņas, lieciet uz šķīvja, kas izklāts ar salātu lapām, aplejiet ar majonēzi un apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ta jau labak nopirkt siļķi, biezpienu, krējumu un izvarīt kartupeļus un noņamāt!!! gan jau vēders ņems pretī aŗi, tad kad nebus saviļātas , tādās neizskatīgās olās!
23.01.2008. plkst. 18:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

“Čikāgas Piecīšu” katalogs pieejams lejupielādei

Sadarbībā ar Platforma Music leģendārā Amerikas latviešu ansambļa “Čikāgas Piecīši” katalogs pirmoreiz pieejams digitālā formātā interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv....