Asara fileja mērcē

Asara fileja mērcē

Izspeidiet 1 ēd.k. citronu sulas. Asara fileju aplejiet ar daļu sulas, daļu mērces un pievienojiet sāli. Lieciet ledusskapī uz 10 min. Olas sakuliet un sajauciet ar rīvētu sieru. Sagatavoto zivi apviļājiet miltos, tad siera masā un apcepiet eļļā. Majonēzi sajauciet ar sasmalcinātiem sīpoliem un gurķiem. Pievienojiet atlikušo citrona sulu, mērci un sāli. Zivi pasniedziet aplietu ar mērci un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmmmmmmmm..... šis gan pēc garduma izskatās!
23.01.2008. plkst. 19:12
asaru filejiņa ir labā ,
30.08.2007. plkst. 13:16
Es vakar ēdu asari:) garšīgi, un ja vēl būtu bijusi tāda mērcīte - mmm:):):)
03.08.2007. plkst. 11:30
tik sen neesmu zivi ēdusi, laikam jāmet slinkums pie malas un jāaiziet līdz zivju veikaliņam.... izklausās jau garšīgi...
03.08.2007. plkst. 10:42
Filejiņa gan ir labā !
03.08.2007. plkst. 06:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Šona draudzenei Emi jauns videoklips

Lai gan Emi mūzikas lauciņā darbojas jau no piecu gadu vecuma, kad ieguva godpilno pirmo vietu bērnu konkursā „Cālis”, plašākai sabiedrībai meitene kļuva pazīstama lielā mērā...