Pildīts batons

Pildīts batons

Citronam norīvējiet miziņu un izspiediet culu. Maizei nogrieziet galus un izņemiet mīkstumus. Tunci atdaliet no šķidruma un sasmalciniet. Gurķus un papriku attīriet no sēklām un sagrieziet gabaliņos. Lociņus sasmalciniet. Tuncim pievienojiet majonēzi, citrona sulu un miziņu, sagrieztos dārzeņus un piparus un samaisiet, līdz veidojas viendabīga masa. Maizi pildiet ar pagatavoto pildījumu un ietiniet pārtikas plēvē. Noturiet ledusskapī ne mazāk kā 2 stundas. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs un izliktu uz šķīvja.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
var tak pārgriezt uz pusēm to maizi - un katru daļu sapildīt! arī vieglāk izņemt viducīti būs!
13.03.2009. plkst. 11:46
ņea, vispār jābūt ļoti lielam ledusskapim, lai īsto fraņču batonu tur ievietotu. Būs drīzāk jāizmanto kāda īsāka maizīte.
17.07.2007. plkst. 13:21
laikam ka gardi!! jaaizmeegjina
14.07.2007. plkst. 20:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Latvijā viesojas britu „jazz – funk” grupa „Shakatak”

Grupas „Shakatak” 28. gadu pastāvēšanas laikā šī bija pirmā reize, kad britu „jazz - funk” grupa viesojās Latvijā.

Grupas koncerts notika 11. martā Kongresu namā....