Pildītie tomāti

Pildītie tomāti

Nomazgājiet tomātus, apžāvējiet, nogrieziet augšiņas, atdaliet sēklas un iekšpusi ierīvējiet ar sāli. Pēc 10 min izspiediet izdalījušos sulu. Sasmalciniet lasi un sajauciet to ar kukurūzu, sasmalcinātiem ķiplokiem, sagrieztu papriku un 1 ēd.k. pētersīļu. Aplejiet ar 1 ēd.k. šķidruma no laša konserviem un pievienojiet etiķi, piparus un sāli. Pagatavoto masu pildiet tomātos, lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
šitādus ēdu Ēģiptē...man patika!
18.10.2007. plkst. 12:00
pildītos tomātus neesmu iecienījusi;
18.10.2007. plkst. 08:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju