Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Gurķi ar sinepju pulveri

Sastāvdaļas:
4kg gurķu
3 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes cukura
1 glāze galda etiķa
1 glāze eļļas
1 ēdamkarote sinepju pulvera
2 ēdamkarotes sasmalcinātu (vai spiedē saspiestu) ķiploku
pus tējkarotes malto melno piparu

Pagatavošana:

Nemizotus gurķus sagriež gareniski 4 daļās, ieber bļodā un pārkaisa ar sāli un cukuru, lai izdalās sula.

Sajauc pārējos komponentus un uzlej gurķiem.Iztur apm.3 stundas, periodiski apmaisot.

Gurķus cieši sablīvē burkās(es izmantoju jogurta spainīšus),pārlej ar šķidrumu,uzliek vāku. Ēdami pēc 3-5 dienām.

Uzglabā ledusskapī. Es pēdējos izlietoju pēc Jaunā gada. Ja vēlas, va arī uzkarsēt burkās līdz gurķi maina krāsu.






Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

The Killers izdod jaunu albumu

Grupa “The Killers” izdevusi savu trešo studijas albumu “Day & Age”, kas no šīs nedēļas pieejams arī Latvijā....