Viltoti tomāti

Viltoti tomāti

Tomātiem nogrieziet augšiņas un atdaliet mīkstumu un sēklas. Olas sagrieziet salmiņos. Salātus un dilles sasmalciniet. No konserviem nolejiet šķidrumu un zivi sasmalciniet. Sajauciet zivju masu ar olām, zaļumiem un majonēzi un samaisiet. Ar iegūto masu pildiet tomātus, lieciet vāciņus un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

SIGUR ROS apbur Rīgas publiku

22. augustā notika Sigur Ros koncerts, no kura koncerta apmeklētāji neizgāja vienaldzīgi – grupa spēja apburt ikvienu, kurš ļāvās mūzikas valdzinājumam. ...