Čipsi ar olu mērci

Čipsi ar olu mērci

Sajauciet krējumu, majonēzi un kariju. Sakuliet. Pievienojiet cieti vārītas un sasmalcinātas olas un zaļumus, sakuliet. Apberiet ar sāli un pipariem. Pievienojiet izpiestu citrona sulu (1-2 tējk.), lai iegūtu vajadzīgo asumu. Pārlejiet mērci nelielā traukā un apsedziet ar plēvi. Atdzesējiet 2 stundas. Pasniedziet trauciņu uz šķīvja, apberiet ar kariju un zaļumiem. Apkārt izlieciet čipsus.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
būs jau jāpamēģina! :)
15.07.2007. plkst. 16:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

„Mumiy Troll” uzsāks tūri, uzstājoties īstos ASV roka klubos

Sestdien, 14. februārī grupas „Mumiy Troll” LV koncerts. Uzsākta biļešu pārdošana 108. sektorā sākot no 25 latiem, kas ir vistuvākais sektors pretī skatuvei. Tieši tur varēs baudīt...