Čipsi ar olu mērci

Čipsi ar olu mērci

Sajauciet krējumu, majonēzi un kariju. Sakuliet. Pievienojiet cieti vārītas un sasmalcinātas olas un zaļumus, sakuliet. Apberiet ar sāli un pipariem. Pievienojiet izpiestu citrona sulu (1-2 tējk.), lai iegūtu vajadzīgo asumu. Pārlejiet mērci nelielā traukā un apsedziet ar plēvi. Atdzesējiet 2 stundas. Pasniedziet trauciņu uz šķīvja, apberiet ar kariju un zaļumiem. Apkārt izlieciet čipsus.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
būs jau jāpamēģina! :)
15.07.2007. plkst. 16:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...