Pērle

Pērle

Kāpostu novāriet sālsūdeni, atdzesējiet un sadaliet pa lapām. Nogrieziet lapām cietos galus un viegli saklapējiet lapas. Lai pagatavotu mīklu, sajauciet pienu, olas un miltus. Lapas apviļājiet mīklā un apcepiet eļļā no abām pusēm, veidojot ko līdzīgu pankūkām. Lai pagatavotu mērci, sajauciet majonēzi ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Sasmērējiet pankūkas ar mērci un lieciet vienu uz otras. Visu apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet uz šķīvja, veidojot kompozīciju no gurķiem, paprikas un sīpoliem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Īstenā pankūku pērle sanāca , tik ķiploki ļoti rūpīgi jāsasmalcina!
15.04.2008. plkst. 18:37

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

100% Andris Ērglis (koncerta apskats)

12. aprīlī Ķīpsalas hallē notika Andra Ērgļa lielkoncerts „Sirdspuksti”. Jāatgādina, ka pavisam nesen pēdējā laika populārākais dziedātājs ir izdevis albumu ar tādu pašu...