Divkrāsainā aukstā gaļa ar šķiņķi

Divkrāsainā aukstā gaļa ar šķiņķi

Želatīnu iemērciet ūdenī uz 40 min, tad sajauciet ar siltu buljonu, vāriet un atdzesējiet, līdz sāk sacietēt. Majonēzei pievienojiet pagatavoto želeju un sakuliet. Iegūto masu pārdaliet uz pusēm. Vienu daļu sajauciet ar tomātu mērci, otru - ar zaļumiem. Pievienojiet sāli. Majonēzi ar zaļumiem lieciet formā, kas ieziesta ar eļļu, un atdzesējiet, līdz sacietējis. Pa virsu lieciet olas šķēlītes, šķiņķi, kas sagriezts kubiņos, un dažus gurķu aplīšus. Aplejiet ar majonēzi, kas sajaukta ar kečupu, un ļaujiet sacietēt. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar olām un gurķiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vai sanāks aukstā gaļa , ja tik maz šķiņķa ?
16.10.2007. plkst. 10:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Andrejsalā skanēs industriālā mūzika

Piektdien, 29. augustā, Andrejsalas dienvidu krastā pietauvotajā Peldošajā darbnīcā nr. 659 notiks Latvijas industriālās mūzikas festivāls Naktsmaiņa, kas ilgs no pulksten 19.00 līdz pat...