Delikatešu uzkodas uz krekeriem

Delikatešu uzkodas uz krekeriem

Riekstus apcepiet bez eļļas un sasmalciniet. Ķiplokus sajauciet ar sāli. Sviestu izkausējiet ūdens peldē. Biezpienu sajauciet ar sviestu, riekstiem, ķiplokiem, pipariem un samaisiet, līdz veidojas vienveidīga masa. Masu pasniedziet uz šķīvja, saliktu uz krekeriem un apbērtu ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Garīgās Mūzikas festivāla koncertiem

Ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncertiem. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā...