Mājas šķiņķis

Mājas šķiņķis

Cūkgaļu apcepiet eļļā, lieciet cepeškrāsnī kopā ar rupji sagrieztiem sīpoliem, timiānu un pipariem, aplejiet ar dārzeņu buljonu un sautējiet uz lēnas uguns, līdz gaļa kļūst ir mīksta. Tad atdzesējiet neizņemot no novārījuma. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs, ar kāpostiem, sajauktiem ar papriku un aplietiem ar sviestu. Dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Kaža piesaka jaunu projektu un izdod pirmo dziesmu

Līdzšinējais dueta „Valters un Kaža” un grupas „Putnu Balle” dalībnieks Kaža izveidojis jaunu grupu, kura tāpat saucas „Kaža”. Šobrīd klausītājiem tiek piedāvāta “Kažas” pirmā dziesma „Ieskaties”....