Viltotā vistas fileja

Viltotā vistas fileja

Fileju notīriet no plēvēm un pievienojiet sāli. Filejas vidū lieciet pastēti no aknām un veidojiet ko līdzīgu kotletītei, tad šo kotletīti ietiniet pergamentā. Želatīnu aplejiet ar aukstu ūdeni un atstājiet, lai uzbriest. Sagatavoto fileju lieciet vienā kārtā katlā ar zemām malām, aplejiet ar daļu vistas gaļas buljona, uzlieciet vāku un vāriet, līdz ir gatavs. Atdzesējiet. Lai pagatavotu želeju, uzbriedušo želatīnu lieciet sietā, ļaujiet ūdenim notecēt un sajauciet ar uzsildītu atlikušo buljonu. Kārtīgi izmaisiet, sagaidiet, kad sāk vārīties, izkāsiet un atdzesējiet. Fileju lieciet traukā, dekorējiet ar paprikas gabaliņiem, zaļumiem un aplejiet ar želeju. Pasniedziet fileju, dekorētu ar dārzeņiem. Atsevišķi pasniedziet majonēzi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Vispār galertus neesmu iecienījjusi .
31.07.2007. plkst. 13:30
tās puķīts tur virsū baigi piemīlīgi izskatās :)...vispār jau paršīgi tie galertiņi ..
31.07.2007. plkst. 11:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

“Melo–M” apkārt pasaulei!

Čellu mūzikas trio “Melo–M” sagatavojis jaunu mūzikas programmu “Apkārt pasaulei!” ar vairāk nekā 11 populārām dažādu pasaules tautu melodijām aranžējumos trim čelliem. Pirmie...