Tītara fileja ar granātābolu mērci

Tītara fileja ar granātābolu mērci

Tītara fileju izklapējiet un lieciet pannā, kas ieziesta ar eļļu. Aplejiet ar vīnu un pievienojiet ūdeni tā, lai šķidrums nosegtu fileju. Pievienojiet sāli un piparus un vāriet. Samaziniet karstumu, uzlieciet vāku un karsējiet apmēram 20-25 min. Atdzesējiet, neizņemot no šķidruma. Filejas pasniedziet sagrieztas šķēlītēs. Dekorējiet ar aprikozēm un kaperiem un gar malu lejiet majonēzi. Aplejiet fileju ar granātābolu sulu. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tītara gaļa man liekas tāda par sausu !
17.04.2008. plkst. 14:24
tas būs neparasti - tītara fileja ar granātābolu sulu , no mēģināšu ;
23.11.2007. plkst. 10:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Onyx Records uzsāk darbu ar vairākiem talantīgiem Latvijas māksliniekiem

Onyx Records ir neatkarīga tiešsaistes mūzikas kompānija, kuras mērķis ir veicināt Latvijas mākslinieku un Latvijas mūzikas industrijas attīstību. Tieši tādēļ, pagājušajā gadā tapa...