Šampinjoni grieķu gaumē

Šampinjoni grieķu gaumē

Sajauciet ūdeni ar vīnu, eļļu, izspiestu citrona sulu (1 ēd.k.), lauru lapām, pipariem, sāli un vāriet 5 min uz vājas uguns. Sēnes sagrieziet pa ceturtdaļām un vāriet sagatavotajā novārijumā 6-8 min. Izņemiet lauru lapu. Šampinjonus atdzesējiet un pasniedziet uz salātu lapām, dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Grupa „Ēnas” svin debijas albuma iznākšanu

17. aprīļa pēcpusdienā grupa „Ēnas” restorānā, bārā, bistro un klubā „16. korpuss” bija saaicinājuši savus draugus, ģimeni, atbalstītājus un žurnālistus, lai dalītos...