Vārīta liellopu gaļa

Vārīta liellopu gaļa

Gaļu nomazgājiet un sagrieziet lielos gabalos. Pievienojiet ķiplokus, ingvera sakni, kanēli, anīsa sēklas, selerijas sakni, sāli, cukuru, galda vīnu un sojas mērci un samaisiet. Lieciet marinēties uz 1 stundu. Pēc tam pielejiet 2 glāzes ūdens un uzvāriet. Pēc tam sautējiet uz vājas uguns 1 stundu. Gatavu gaļu atdzesējiet un sagrieziet šķēlītēs. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar gurķi un zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Lullabies with no words/ šūpuldziesmas bez vārdiem

Klajā nākusi jauna izlase skaisto un vērtīgo ierakstu sērijā – Lullabies With No Words, jeb Šūpuļdziesmas bez vārdiem. Tiesa, apzīmējums ‘dziesmas’ šoreiz nav gluži precīzs -...