Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Redīsus nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet garos salmiņos. Apberiet ar sāli, samaisiet un atstājiet uz 30 min. Nolejiet lieko sulu. Ķiploku apcepiet nepārtraucot maisīt sakarsētā eļļā 200-220 oC dažas sekundes, noņemiet no uguns, pievienojiet cukuru un samaisiet. Ar šo ķiploku mērci aplejiet redīsus un vēlreiz samaisiet. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

„Zaļā 4diena” kopā ar “Mofo” un “Dun Dun”

Turpinot aizsākto koncertu sēriju, „Zaļā 4diena” aicina visus uz nākamo
pasākumu 13. augustā 21:00 uz peldošās darbnīcas, Andrejsalā.

Šajā
reizē koncertēs divas lieliskas...