Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Redīsus nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet garos salmiņos. Apberiet ar sāli, samaisiet un atstājiet uz 30 min. Nolejiet lieko sulu. Ķiploku apcepiet nepārtraucot maisīt sakarsētā eļļā 200-220 oC dažas sekundes, noņemiet no uguns, pievienojiet cukuru un samaisiet. Ar šo ķiploku mērci aplejiet redīsus un vēlreiz samaisiet. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Sporta namā „Centrs” atvērta šautuve

Jaunajā Sporta namā „Centrs” (Brīvības iela 14, Ventspilī) no 21.jūlija katru darba dienu būs pieejama jaunā šautuve. No plkst. 14:00 līdz 16:30 instruktora uzraudzībā varēs...