Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Redīsus nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet garos salmiņos. Apberiet ar sāli, samaisiet un atstājiet uz 30 min. Nolejiet lieko sulu. Ķiploku apcepiet nepārtraucot maisīt sakarsētā eļļā 200-220 oC dažas sekundes, noņemiet no uguns, pievienojiet cukuru un samaisiet. Ar šo ķiploku mērci aplejiet redīsus un vēlreiz samaisiet. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

The Hobos atgriežas ar jaunu dziesmu!

Pēc četru gadu pārtraukuma grupa “The Hobos” izdod jaunu singlu “I Love You” no drīzumā gaidāmās labāko dziesmu izlases un gatavojas grandiozām 10 gadu dzimšanas dienas svinībām....